Opinii

Opinie Orlando Szasz, fondatorul Renania: Cum se face primul milion de euro

Opinie Orlando Szasz, fondatorul Renania: Cum se face...
11.05.2013, 17:20 3186

“Cum şi când aţi făcut primul milion“ e o întrebare pe care tinerii antreprenori sau ziariştii o adresează frecvent şi la care un business angel ar cam trebui să răspundă. Cu alte repere cred că-i pot ajuta mult mai repede, dar cu acesta evit aproape de fiecare dată răspunsul, pentru că, la drept vorbind, nici nu mai ştiu cu precizie când am ajuns la această cifră. Poate este mai greu de crezut, dar adevărul meu acesta este. Dar ca să înţelegeţi cum s-a ajuns aici şi să vedeţi că sunt lucruri care contează mai mult decât celebrarea contabilicească a primului milion, trebuie să vă spun povestea, aşa cum s-a aşezat ea în timp.

VITEZA DE ROTAŢIE ANUNŢA PROSPERITATEA
Acum aproape 17 ani, adică în martie 1996, am emis prima factură la Renania, o companie din domeniul importurilor şi distribuţiei de echipamente de protecţie, care de circa 10 ani încoace este lider de piaţă în România în acest domeniu. Descoperisem în vara anului 1995 împreună cu fratele meu potenţialul acestei industrii, pe vremea când amândoi încă eram studenţi şi după ce realizasem cât de interesantă era „viteza de rotaţie“ a produselor de protecţia muncii, care jucau de multe ori rolul de materiale consumabile.

Orlando Szasz este fondatorul Renania, companie specialzată în echipamente de protecţie a muncii.

Citiţi continuarea pe www.businessmagazin.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO