Media & Advertising

Zoom pe cele mai bune fotografii

20.12.2002, 00:00 12

Mediafax Foto a realizat in acest an un album de fotografie intitulat generic "Zoom", in care sunt prezentate cele mai bune instantanee realizate in ultimii ani de fotografii agentiei.
"In primul rand am constatat un real interes al publicului fata de fotografie, iar la realizarea acestui album am pornit de la ideea ca orice act creativ trebuie impartasit", a mentionat Cosmin Boros, project manager la Mediafax Foto.
Albumul a fost sponsorizat de Riffeisen Bank Romania. "Cultura si sportul au insemnat intotdeauna mult pentru Romania; frumosul, stralucitorul au lipsit multi ani din viata romanilor; politicul are puterea dar si responsabilitatea de-a ne influenta viitorul. Toate acestea sunt fragmente de viata ale comunitatii din care Raiffeisen Bank face parte. Mediafax Foto ne ofera in fiecare zi prilejul de a ne vedea, de a privi Romania, iar albumul este o selectie de imagini cu si despre Romania ultimilor ani, un alt fel de a ne reaminti ca, vorba poetului, <<raul, ramul>> ne sunt prietene", a declarat Corina Vasile, Director Departament Comunicare al Raiffeisen Bank.
"Mediafax Foto ofera ceea ce merita vazut: sobrietatea, dar si frivolitatea politicului, respectabilitatea artei si a culturii, dar si festivismul lor, epopeea omului de business, fascinatia spectacolului de moda, vibratia muschilor pe gazon, maretia faptului divers si derizoriul solemnitatii" - Valeria Dorneanu, redactorul sef al principalei agentii de presa din Romania,  Mediafax.
In prezent, Mediafax este cel mai important provider de fotografie de presa autohtona, urmare a colborarii cu peste 25 de fotografi din care majoritatea sunt in provincie. La www.mediafaxfoto.ro puteti accesa, pe baza unui username si a unei parole orice imagine cuprinsa in fluxul Mediafax Foto; fluxul cuprinde zilnic in medie 60 de imagini de la principalele evenimente economice, politice, sociale si sportive care au loc in Romania. Arhiva foto de eveniment contine peste 35.000 de imagini reprezentative din viata politica, economica, sociala, culturala si sportiva romaneasca, din perioada 1990 pana in prezent.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO