Media & Advertising

"Vocea României" - Loredana, Smiley, Marius Moga şi Horia Brenciu vor căuta cea mai bună voce în emisiunea concurs transmisă la Pro TV

"Vocea României" - Loredana, Smiley, Marius Moga şi Horia Brenciu vor căuta cea mai bună voce în emisiunea concurs transmisă la Pro TV

Autor: Pro TV

19.06.2011, 15:47 443

Loredana, Smiley, Marius Moga şi Horia Brenciu sunt cele patruvedete care pornesc în căutarea acelei voci unice în stare săcucerească întreaga ţara şi să fie declarată "Vocea Romaniei", încadrul celui mai în vogă show al momentului.

"Intenţia mea este să descopăr o voce mai buna ca a mea şi,categoric, se va întâmpla asta. Acesta e mai mult decât un show detalente, e un spectacol în care VOCEA va vinde. Gras, slab, chelsau cu plete, acel concurent va trebui să ne cucerească dinmomentul în care îl auzim. De fapt, e mai mult decât o expresie.Aici vom auzi "Vocea României"! , a declarat Horia Brenciu.

Cu o carieră solidă şi experienţă vastă în industria muzicală,cei patru vor fi de această data mai mult decât un juriu şi vordeveni antrenori ai concurenţilor. "Rolul nostru nu este doar de aselecta concurenţi, ci de a-i antrena, de a-i integra în aceastăindustrie", a declarat Smiley. În urma etapei de "blind auditions",in care concurentii sunt doar auziţi, nu şi văzuţi de antrenori,fiecare dintre cei patru urmează să îşi formeze o echipă de 12oameni, pe care să îi înveţe tot ceea ce ei ştiu, pentru a puteacâştiga această competiţie. "Vom lucra cu fiecare concurent înparte şi îi vom împărtăşi din experienţa noastră pentru ca el săfie câştigător. Dacă ai o voce foarte bună sunt oameni destui înRomânia care să transforme asta într-un produs de succes. Eu suntunul dintre ei şi sunt acolo să găsesc "Vocea României"", spuneMarius Moga.

"Vocea României" este o competiţie îintre concurenţi, dar şiîntre antrenori pentru că ei practic trebuie să ajungă în finală cucel mai bun concurent şi pentru asta deciziile pe care le iau şialegerile pe care le fac sunt vitale în fiecare moment alcompetiţiei atât pentru noi cât şi pentru concurenţi", povesteşteLoredana.

Pe lângă posibilitatea de a lucra cu cei mai buni oameni dinindustria muzicală şi şansa de a începe o carieră în acest domeniu,cel care va fi declarat "Vocea Romaniei" va primi şi un premiu de100.000 de euro.

ProTv a dat deja startul înscrierilor pentru super show-ul"Vocea României". Înscrierile se fac pe site-ul www.protv.ro, iar preselecţiile voravea loc pe 26 şi 27 iunie, de la ora 10:00, la Hotel Crown Plazadin Bucureşti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO