Media & Advertising

Teo Trandafir s-a întors în ţară

Teo Trandafir s-a întors în ţară

Autor: Mediafax

20.04.2011, 18:58 261

Deputatul PDL Teo Trandafir s-a întors, miercuri, în ţară, dupămai bine de trei luni de spitalizare la Clinica AKH din Viena, se simte bine şia mers acasă, a declarat pentru MEDIAFAX doctorul GabrielSmarandache, coordonatorul echipei medicale care s-a ocupat decazul acesteia.

"A revenit în ţară astăzi (miercuri, n.r.). Se simte foarte bineşi a mers acasă. Nu ar fi avut de ce să meargă la spital, pentru căeste foarte bine", a spus Gabriel Smarandache.

Teo Trandafir a declarat, într-o intervenţie telefonică înemisiunea "Happy Hour" de la Pro TV, că se simte bine şi că abiaaşteaptă să ajungă acasă pentru a-şi vedea fetiţa.

"Bine v-am regăsit. Nu-mi vine să cred că am ajuns acasă. Fiicamea nu ştie că vin azi, am vrut să-i fac o surpriză. A fost oîncercare a vieţii. Sperăm că problemele s-au terminat şi că viaţamea va reveni la normal", i-a mărturisit Teo lui Cătălin Măruţă, înintervenţia sa telefonică.

Ea a precizat că tot timpul cât a fost internată s-a gândit lafiica ei. "Medicii nu au ştiut tot timpul dacă o să scap şi mereum-am gândit la fiica mea. Hai să ne gândim la cele frumoase", aspus optimistă Teo. "Nu am putut să mă exprim până acum pentru căaveam tuburi peste tot. Nu vreau să împovărez lumea cu problemelemele, vin sărbătorile", a mai spus Teo.Citiţi mai mult despreîntoarcerea lui Teo în ţară pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO