Media & Advertising

Premii pentru cei mai buni tineri jurnalisti romani

05.03.2004, 00:00 94



Fundatia Freedom House si The Romanian Publishing Group a lansat a sasea editie a concursului "Tanarul jurnalist al anului", destinat incurajarii si recompensarii tinerilor jurnalisti.



Concursul "Tanarul jurnalist al anului" are, anul acesta, patru sectiuni: Cultura, Financiar/bancar, Economic/afaceri, Social (sanatate, piata muncii, probleme sociale etc.).



Pentru fiecare sectiune in parte va fi desemnat cel mai promitator tanar jurnalist care a publicat in cursul anului 2003 articole tratand subiecte din aceste domenii. Castigatorul fiecarei sectiuni va primi un premiu in valoare de 33.000.000 lei.



Participantii trebuie sa aiba maxim 35 de ani. Pentru inscrierea la concurs, candidatii trebuie sa trimita, pana la 30 aprilie, trei articole insotite de publicatia originala (minim 1.000 de cuvinte/articol) si o prezentare succinta a experientei profesionale. Articolele trebuie sa fie la prima participare la un concurs de acest gen.



Selectia articolelor va fi facuta de catre personalitati ale mass-media din Romania.



La editia de anul trecut a acestui concurs, Sorin Paslaru, editor Finante si Afaceri la Ziarul Financiar, a obtinut premiul la sectiunea presa economica. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO