Media & Advertising

Plaje pentru toate gusturile

no title
28.05.2012, 15:32 233

Nu ti-ai facut inca planuri de vacanta? Avem cateva idei numai bune de pus in practica. Spania este locul ideal unde poti lenevi la soare cu o carte buna in brate, la care sa asortezi un cocktail colorat şi delicios. De la est de Malaga pana la Gibraltar, pe o lungime de peste 150 de kilometri, se intinde Costa del Sol, cea mai vizitata zona de coasta din Spania. Ce gaseşti aici?

Plaje pentru toate gusturile

Datorita peisajelor senzationale, popularele statiuni Marbella, Malaga şi Torremolinos sunt tot timpul pline de turişti. La Marbella nisipul este senzational şi apele Mediteranei sunt liniştite tot anul, motive pentru care e cea mai aglomerata plaja din Europa. Tot aici se afla una dintre cele mai vestite promenade din Europa: Avenida del Mar. In cautare de distractii? Alege insulele Mallorca şi Ibiza.

Vrei mai multe tipsuri de vacanta pentru alte destinatii precum Grecia, Portugalia sau Australia? Cumpara Glamour de iunie, acum la toate chioşcurile de ziare din tara.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO