Media & Advertising

MCCANNPR+ a lansat o nouă agenţie de creaţie şi comunicare în mediul online, The New, care propune un model de business disruptiv, în care clientul stabileşte fee-ul la prima campanie

MCCANNPR+ a lansat o nouă agenţie de creaţie şi...

Autor: Roxana Rosu

04.10.2021, 14:53 318

Grupul MCCANNPR+ a lansat o nouă agenţie de creaţie şi comunicare în mediul online, The New, care propune o atitudine de digital punk şi un model de business disruptiv, unde clientul stabileşte fee-ul la prima campanie.

“E momentul să privim înainte, pentru că asta ne-a caracterizat dintotdeauna. MCCANNPR a fost mereu agenţia care a ştiut că poate face mai mult. Acum 3 ani am formalizat un departament de creaţie şi unul de strategie care astăzi numără în total peste 25 de oameni şi redefinesc continuu produsul agenţiei. Acum suntem aici pentru a accepta o provocare şi a recunoaşte o oportunitate. Pentru a primi în familie o nouă agenţie“, a declarat Imola Zoltan, managing partner MCCANNPR/THE NEW.

McCann PR a apărut pe piaţa locală în urmă cu 17 ani, derulând campanii în zona de FMCG, Health, Technology, Sport&Lifestyle.  Compania a câştigat de-a lungul timpului o serie de premii ale industriei de profil, inclusiv Cannes, IPRA, SABRE, GOLDEN DRUM.

Anul pandemiei a însemnat reinventarea modelului de business şi consolidarea atât a ariilor de expertiză, cât şi a echipei.

Grupul are un departament de strategie, unul de creaţie şi oferă de 3 ani servicii integrate pentru clienţi din toate ariile de business. Următorul pas firesc era formalizarea acestor noi arii de expertiză într-o agenţie de creaţie şi comunicare în mediul online.

”THE NEW este agenţia în care ne-am dorit dintotdeauna să lucrăm. Născută din dragostea pentru idee, obsesia pentru craft şi ceea ce eu numesc “frustrările corecte”, THE NEW este răspunsul la îndemnul “SCRATCH THAT”, însăşi deviza noastră.”, a adăugat Claudiu Dobriţă, Executive Creative Director McCannPR/TheNew.

Funcţia de managing director este ocupată de Ionuţ Ciobanu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO