Media & Advertising

Ediţia a treia a emisiunii "Românii au talent" - record absolut de audienţă

Ediţia a treia a emisiunii "Românii au talent" - record absolut de audienţă

Autor: Obretin Ana Maria

06.03.2011, 10:11 82

Ediţia a treia a emisiunii "Românii au talent", care a fostdifuzată vineri seară la Pro TV, a înregistrat un record absolut deaudienţă, peste 5 milioane de telespectatori din toată ţaraurmărind programul în minutul de aur - 22.14, informeazăteleviziunea.

Totodată, la nivelul publicului comercial din mediul urban cuvârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, în minutul de maximăaudienţă, înregistrat la 22.25, emisiunea "Românii au talent"atingea 27,1 puncte de rating, iar cota de piaţă a fost de66,0%.

Ediţia a treia a emisiunii "Românii au talent", difuzată vineriseară, a înregistrat un record absolut de audienţă de când a fostintrodus sistemul de măsurare cu people-meter în România.

Emisiunea difuzată vineri, de la ora 20.30, la Pro TV, a reuşitperformanţa de a înregistra audienţe şi mai mari decât primele douăediţii. Aceasta ediţie a devenit astfel cea mai urmărita emisiunede divertisment la nivel de market share din 2001, de când a fostintrodus sistemul de măsurare a audienţei cu people-meter, şi pânăîn prezent.

Audienţa medie înregistrată de emisiunea "Românii au talent",difuzată în intervalul orar 20.29 - 22.41, a fost pe publiculcomercial din mediul urban de 21,2 puncte de rating şi 54,1% cotăde piaţă, de aproape şapte ori mai mare decât audienţa medieînregistrată de Antena 1, care atingea 3,3 puncte de rating şi 8,3%cotă de piaţă.

Şi la nivelul publicului din mediul urban diferenţa rămâne lafel de zdrobitoare, Pro TV înregistrând 20,9 puncte de rating şi ocotă de piaţă de 42,8%, iar Antena 1, doar 4,3 puncte de rating şi8,9% cotă de piaţă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO