Media & Advertising

Business Magazin lansează catalogul "100 cele mai puternice femei din business"

Autor: Mediafax

05.04.2012, 16:49 239

Business Magazin lansează, luni, 9 aprilie, prima ediţie a catalogului "100 cele mai puternice femei din business", publicaţie care se concentrează exclusiv pe portretul femeii de business, potrivit unui comunicat.

Catalogul "100 cele mai puternice femei din business" prezintă interviuri cu reprezentantele de succes ale mediului de afaceri românesc actual şi conţine profilul profesional a 100 dintre acestea.

Acest catalog nu se doreşte a fi un clasament, ci, mai ales, un demers de evidenţiere a calităţilor femeii de business din România. "Uitându-ne la toată piaţa, am ales cele mai vizibile şi mai de succes antreprenoare, şefele de multinaţionale sau doamnele care fac strategii din board-ul celor mai mari companii, după cifra de afaceri", subliniază Iuliana Roibu, redactor-şef adjunct al publicaţiei Business Magazin, în argumentul catalogului.

Catalogul "100 cele mai puternice femei din business" apare în cadrul campaniei "Şah cu Regina!", derulată în perioada 9 aprilie - 9 mai. Campania este menită să evidenţieze modalitatea prin care femeile de succes au reuşit să cucerească mediul de business folosindu-şi inteligenţa şi eleganţa. Obiectivul principal al acestui catalog este promovarea femeii de business în mediul de afaceri românesc, cu ajutorul celor 100 de poveşti de succes prezentate.

Catalogul "100 cele mai puternice femei din business" - prima ediţie - va fi distribuit gratuit abonaţilor Business Magazin şi va putea fi achiziţionat online, de la adresa www.bmag.ro/cataloage, la preţul de 25 de lei (TVA inclus).

Business Magazin este revista de business care, într-o manieră clară şi accesibilă, prezintă evenimentele cu adevărat relevante din mediul de afaceri din România şi din lume. De cinci ani, evenimentele ce au impact asupra economiei şi mediului de afaceri românesc sunt reflectate cu acurateţe în analizele Business Magazin, iar premiile obţinute în aceşti ani sunt o recunoaştere a valorii brandului Business Magazin.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO