Media & Advertising

"Bingo România" va debuta pe postul Acasă pe 16 iunie

Autor: Ana Obretin

05.06.2013, 13:55 2803

În show-ul "Bingo România", concurenţii vor avea şansa să câştige premii colosale cu o investiţie minimă. Cu fiecare bilet achiziţionat, posibilitatea participanţilor de a intra în posesia unor premii substanţiale creşte considerabil.

Show-ul "Bingo România", care va fi difuzat pe postul Acasă, va oferi concurenţilor şansa de a câştiga sume mari de bani prin intermediul biletului de concurs, dar şi prin apel telefonic. În fiecare ediţie, un autoturism va ajunge la unul dintre jucători. Biletele vor putea fi achiziţionate de la punctele de vânzare "Bingo România" din toata ţara, iar preţul pentru trei bilete este de 10 lei.

Din 16 iunie, în fiecare duminică, de la 22.00, telespectatorii sunt invitaţi să participe pe postul Acasă, la "Bingo România", o emisiune care va transforma jocul de bingo într-un show spectaculos, din care nu vor lipsi invitaţi surpriză din showbiz-ul românesc, dar şi momente artistice impresionante.

Regulamentul concursului poate fi citit pe site-ul: http://www.bingo-romania.ro/regulamentul-promotiei-bingo.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO