Media & Advertising

Andreea Raicu - pictorial cu un diamant de 1 milion de euro în The One

Autor: Obretin Ana Maria

19.12.2010, 18:39 21

The One a realizat un pictorial strălucitor cu Andreea Raicupurtând un diamant de 1 milion de euro, pentru noul număr alrevistei, care apare pe piaţă pe 20 decembrie, potrivit unuicomunicat remis Mediafax.

Fotografiile au fost făcute în Israel, sunt semnate de AlexGâlmeanu şi o surprind pe vedetă în mai multe peisaje exotice.Ţinutele Andreei au fost puse în valoare printr-o colecţieimpresionantă de bijuterii cu diamante.

Vedeta a fost extrem de emoţionată şi recunoaşte, în interviuldin noul număr al revistei The One, că experienţa a fost deneuitat: "A fost o experienţă irepetabilă! Când mă gândeam cănaturii i-a trebuit în jur de un milion de ani să «fabrice» unastfel de diamant ori când am aflat că numai şlefuirea lui a duratcam trei ani, iar eu aveam la dispoziţie doar câteva ore să fac ofotografie la înălţimea aşteptărilor, atunci aveam ceva emoţii. Numulte, cam un milion".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO