Info

(P) STEJERIŞ - nouă abordare pe piaţa imobiliară românească: apartamente premium în Braşov livrate cu bucătării KUXA, îmbinare perfectă între funcţionalitate şi design

Autor: Publicitate

25.02.2019, 09:00 1917

Dezvoltatorul imobiliar REDESIGN anunţă încheierea unui parteneriat cu KUXA studio pentru a livra apartamentele din cadrul proiectului exclusivist STEJERIŞ cu bucătăriile mobilate. Prin această nouă abordare, cumpărătorii vor avea astfel din prima zi avantajele unei bucătării funcţionale şi a unui timp mai scurt până la mutare.

STEJERIŞ este un proiect rezidenţial premium format din 8 clădiri cu regim mic de înălţime, dominat de spaţii verzi, având în total 82 de apartamente, duplexuri şi penthouse-uri. STEJERIŞ este amplasat în zona veche a Braşovului, pe drumul spre Poiana Braşov, la 5 minute de centrul oraşului şi la 15 minute de pârtiile de schi din Poiana Braşov. Localizarea exclusivistă permite orientarea tuturor apartamentelor spre sud şi o vedere spectaculoasă asupra centrului istoric al Braşovului, vf. Tâmpa sau vf. Postăvarul. Investiţia totală în proiect este estimată la 15 milioane de Euro.

Lucrările de construcţie la primele trei clădiri au început vara trecută, primele unităţi urmând a fi livrate la finalul trimestrul IV din 2019, iar întregul complex va fi finalizat în trimestrul IV din 2020. În prezent, din prima fază a proiectului sunt contractate peste 50% din apartamente.

REDESIGN îşi propune să administreze complexul după predarea apartamentelor, având ca prim obiectiv menţinerea unui standard înalt de locuire în linie cu specificul exclusivist şi finisajele de calitate utilizate. Serviciile de administrare vor include şi opţiunea de management al apartamentelor în scopul închirierii în regim hotelier sau pe termen mediu şi lung.

Ionut GUŢIŞ, Managing Partner REDESIGN: „Am luat decizia de a livra apartamentele cu bucătăriile mobilate atât în urma solicitărilor din partea clienţilor, cât şi din dorinţa de a aduce în piaţă un produs premium complet. Astfel, pentru clientul final mutarea într-un apartament devine o experienţă frumoasă şi facilă, acesta putând să se mute în doar câteva zile de la predare şi fără a mai trece prin procesul, uneori destul de anevoios şi de durată, de contractare, comandă, producţie, livrare şi montare a mobilei de bucătărie. Arhitecţii REDESIGN au lucrat la acest produs împreună cu echipa KUXA studio, companie cu o experienţă de 10 ani pe piaţa locală, rezultând un standard de design pentru bucătării, în linie cu specificul exclusivist şi calitatea finisajelor alese pentru STEJERIŞ. Bucătăriile KUXA sunt produse in Germania si au o garanţie de 5 ani. Clienţii finali vor avea posibilitatea de a personaliza fiecare bucătărie.”

Cristian ŢEPELEA, antreprenor, KUXA studio: „Ne bucurăm mult de parteneriatul cu REDESIGN, un dezvoltator care este în avantgarda pieţei, înţelegând nevoia clienţilor de a simplifica procesul de achiziţie şi a beneficia de un serviciu integrat. Sunt sigur că apropierea dintre echipele dedicate zonei premium din spatele celor două branduri a fost extrem de importantă în stabilirea acestei colaborări de pe urma căreia vor beneficia în primul rând clienţii STEJERIŞ care vor obţine un pachet integrat de o calitate deosebit la un preţ excelent.”

Despre REDESIGN:

REDESIGN şi-a început activitatea în 2005 ca birou de arhitectură, furnizând până în anul 2013 exclusiv servicii de proiectare rezidenţială şi comercială, cu proiecte diverse în Romania, Europa de Vest şi Asia. În 2013 a lansat primul proiect rezidenţial propriu, în Braşov – După Inişte 60. REDESIGN combină viziunea arhitectului cu cea a dezvoltatorului pentru a crea posibilităţi noi şi soluţii unice. REDESIGN defineşte dezvoltarea imobiliară ca un proces condus de conceptul arhitectural, intenţionând să livreze un produs premium, cu elemente de unicitate şi cu valoare adăugată pentru utilizatorul final.

smart living starts with architecture”, este motto-ul Redesign Real Estate.

Despre KUXA studio

KUXA studio este cel mai puternic brand de bucătării premium din România ce propune bucătării fabricate în Germania însoţite de o garanţie de 5 ani. Activând de 10 ani pe piaţa din România, KUXA studio a redefinit aşteptările clienţilor în ceea ce priveşte calitatea serviciilor, demonstrând că în România o echipă de tineri pasionaţi pot crea un brand premium cu recunoaştere naţională. Cu peste 2000 de bucătării instalate în România, KUXA studio prezintă pe site-ul său un portofoliu unic de peste 170 de bucătării montate de echipa KUXA, aceste realizări devenind o importantă sursă de inspiraţie atât pentru clienţi cât şi pentru designerii de interior. KUXA studio are showroom-uri în Braşov, Bucureşti şi Timişoara.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO