Info

(P) Companiile Enel din România lansează primul Program de Dezvoltare a Furnizorilor

(P) Companiile Enel din România lansează primul Program...

Autor: Publicitate

15.02.2022, 08:00 322

Companiile Enel din România lansează primul Program de Dezvoltare a Furnizorilor, pentru a veni în sprijinul dezvoltării furnizorilor locali, prin identificarea celor mai bune modalităţi de extindere a acestora, în concordanţă cu obiectivele lor de afaceri.

Programul pune la dispoziţie un întreg ecosistem de oportunităţi, oferind acces gratuit la servicii financiare (reverse factoring), training (asistenţă pentru siguranţă, sustenabilitate, inovaţie, dezvoltare, economie circulară), consultanţă, precum şi oferte de business dedicate, pentru furnizarea de energie şi produse energetice inteligente.

Programul de Dezvoltare a Furnizorilor se adresează tuturor furnizorilor din sectorul energetic, dar şi din alte sectoare de interes pentru Enel, care doresc să-şi crească afacerea pe segmente precum: Siguranţă, Calitate, Mediu, Drepturile Omului şi Corectitudine, Inovaţie şi Colaborare.

Iniţiativa vizează atât furnizorii actuali, cât şi pe cei potenţiali, care oferă nu doar servicii de proiectare, design şi lucrări civile, dar şi furnizorilor de servicii IT, care contribuie la implementarea procesului de digitalizare al Enel, firmelor care oferă servicii de call center, companiilor de comunicare şi media, de dezvoltare în domeniul resurselor umane, precum şi furnizorilor de servicii diverse de suport precum curăţenie, pază, recrutare.

Participarea la Program este gratuită iar cei interesaţi trebuie doar să se înregistreze pe Portalul Global de Achiziţii al Enel, WeBuy, pentru a profita de toate aceste beneficii.

Programul de Dezvoltare a Furnizorilor este o iniţiativă Enel care doreşte să încurajeze dezvoltarea sustenabilă a furnizorilor săi, astfel încât lanţul său de producţie să fie mai solid, performant şi inovator, şi să garanteze că sunt îndeplinite obiectivele strategice ale Grupului Enel. Furnizorii joacă un rol crucial în atingerea ţintelor tranziţiei energetice pe care Grupul şi le-a stabilit.

Enel România este unul dintre cei mai mari investitori privaţi în domeniul energetic, cu operaţiuni în sectorul distribuţiei şi furnizării de electricitate, precum şi al producţiei de energie electrică din surse regenerabile şi al soluţiilor şi serviciilor energetice avansate, prezent pe piaţa din România din 2005. Enel are aproximativ 3 milioane de clienţi casnici şi industriali în ţară. Companiile Enel din România includ: E-Distribuţie Banat, Dobrogea şi Muntenia (operatori de reţea), Enel Energie şi Enel Energie Muntenia (furnizori de energie), Enel Green Power România (producător de energie regenerabilă) şi Enel X România (soluţii energetice avansate).

Pentru mai multe informaţii despre Program, vă rugăm vizitaţi site-ul dedicat .

Pentru orice întrebări sau informaţii, furnizorii pot trimite email la Procurement.GeneralRo@enel.com.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO