Info

(P) Când suntem împreună, suntem Mega!

(P) Când suntem împreună, suntem Mega!

Autor: Publicitate

05.10.2022, 08:00 150

 #ComunitateaMega este despre puterea lui împreună. Suntem o comunitate cu peste 12.000 de colegi ghidaţi de aceleaşi valori – integritate, grijă, spirit de echipă, curaj şi umor – iar tot ce construim împreună ne aduce mai aproape. Prin toate acţiunile întreprinse şi eforturile pe care le depunem împreună, Mega Image îşi propune să-şi respecte cele trei promisiuni făcute clienţilor şi colegilor noştri: să fie un loc de cumpărături mai bun, un loc de muncă mai bun şi un vecin mai bun.

În cei 27 de ani, am învăţat mai mult unii de la ceilalţi, ne-am cunoscut mai bine şi am clădit o comunitate puternică de angajaţi-colegi-prieteni! În plus, perioada dificila traversată în ultima perioadă, ne-a făcut să avem şi mai multă grijă unii de ceilalţi, să înţelegem mai profund relaţiile dintre noi şi chiar să ne reinventăm pe noi înşine. Toate acestea ne fac să putem spune cu mândrie: Când suntem împreună, suntem MEGA! Acesta este un concept umbrela, care reuneşte toate iniţiativele prin care Mega Image să devină un loc de muncă mai bun. ​​​​​​​

Prin acţiunile şi proiectele noastre ne-am propus să avem grijă unii de ceilalţi, creând un mediu de lucru stabil, în care ne putem face planuri pe termen lung, şi să ne bucurăm de un loc de muncă în care ne simţim în siguranţă şi ne întoarcem sănătoşi acasă. Contribuim la bunăstarea fiecăruia dintre noi oferind un pachet variat de beneficii financiare şi compensaţii, dar şi reduceri speciale pentru angajaţi.  Continuăm încurajarea performanţei şi recunoaşterea meritelor oferind informaţii transparente, pe înţelesul şi accesibile tuturor despre cum funcţionează business-ul nostru. În cadrul unor evenimente pline de bucurie şi emoţie, aplaudăm şi celebrăm reuşitele obţinute de echipele noastre sau individual. Totodată, ştim cât de important este un mediu de creştere şi dezvoltare. De aceea suntem preocupaţi să facilităm accesul la educaţie, la programe de training şi dezvoltare prin care să susţinem şi încurajăm evoluţia profesională a tuturor angajaţilor.

Ştim că în spatele brandului Mega Image sunt oamenii: Comunitatea Mega. Continuăm construirea unei comunităţi unite şi puternice, în care fiecare membru să fie ascultat, să se simtă în siguranţă, acceptat şi respectat, să poată avea grijă de sine şi de ceilalţi, să se evolueze în plan personal şi profesional, să se emoţioneze şi să se bucure de reuşitele sale şi ale echipei. Ne propunem crearea unei comunităţi incluzive, în care fiecare dintre noi să se simtă bine şi confortabil la locul de muncă, indiferent de gen, vârstă, religie, naţionalitate, statut social, dizabilitate, credinţe sau opinii.

Suntem mândri de comunitatea noastră deschisă şi primitoare, de fiecare membru în parte, de fiecare reuşită pe care o obţinem împreună. Pentru ca atunci Când suntem împreună, suntem MEGA!

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO