Info

Iulia Grădinaru se alătură echipei Agrinvest ca Head of Business Development

Articol cu conţinut publicitar

Iulia Grădinaru se alătură echipei Agrinvest ca Head...

Autor: Publicitate

14.02.2022, 14:16 778

După o creştere susţinută în ultimii aproape 20 de ani, Agrinvest intră într-o nouă fază de dezvoltare către o companie care să ofere servicii agricole integrate complete alături de Iulia Grădinaru, noul Head of Business Development.

Cu o experienţă în agribusiness de aproape 10 ani, Iulia şi-a pus amprenta personală şi de suflet în toate proiectele în care a fost implicată până acum. Echipa Agrinvest a câştigat un specialist care are nu doar know-how şi experienţă, dar şi o perspectivă proaspătă şi neconvenţională pe care o pune în slujba obiectivelor companiei.

„Am aderat la misiunea Agrinvest deoarece este singura companie cu profil agricol care a avut o creştere constantă şi sigură, tinzând spre infrastructură completă. În plus, împărtăşesc valorile fundamentale ale companiei, ca loialitatea, reputaţia , leadershipul empatic şi perseverenţa. Împreună cred că putem îmbogăţi perspectiva orientată către client a infrastructurii de business integrat deja existente. Pentru noi toţi clienţii sunt importanţi, indiferent de mărimea sau de specificul lor, de aceea am şi obţinut recunoaşterea capacităţii de a anticipa nevoile fermierilor şi de a veni în întâmpinarea lor cu soluţii eficiente. Vom continua să îi sprijinim pe fermieri cu consultanţă tehnică şi comercială personalizată pe fiecare cultură, fiecare campanie, pentru fiecare provocare.” – Iulia Grădinaru, Head of Business Development.

Până în prezent, Grupul Agrinvest a investit preponderent în dezvoltarea infrastructurii sale pe fiecare linie de business creată, asigurând o fundaţie solidă pentru expansiune. Totodată, s-a remarcat prin orientarea către servicii integrate, oferind deja servicii variate, de la distribuţie de îngrăşăminte şi pesticide de la cei mai mari producători, la producţie şi distribuţie de seminţe, până la trading de cereale, servicii logistice – transport, silozuri, motorină – şi chiar finanţare pentru investiţii agricole şi capital de lucru, prin Agrinvest IFN.

„Am pornit în călătorie alături de Agrinvest cu o ţintă ambiţioasă, să aducem brandul companiei în topul celor mai importanţi jucători de pe piaţa agricolă. Primul pas în această direcţie va fi realizat în curând odată cu înfiinţarea şi dezvoltarea unei noi linii de produse, care va completa sistemul de business integrat. Înţelegem în profunzime curentele generate de noul Green Deal şi de Politica Agricolă Comună şi de aceea dorim să oferim fermierilor oportunitatea de a profita de trendul european.” – Iulia Grădinaru, Head of Business Development

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO