Caută doar în titlu
IMM

Topul Naţional al Firmelor Private a premiat companii cu un total al cifrei de afaceri de 11 mld de lei, 1 miliard de lei profit brut şi peste 36.000 de salariaţi

Consiliul IMM-urilor din România (CNIPMMR) a organizat vineri cea de-a 28-a ediţie a "Topului Naţional al Firmelor Private din România", eveniment la care au fost premiate companii situate pe primele locuri în clasamentul general la nivel naţional, precum şi pe domenii de activitate.

Au mai fost acordate o serie de premii speciale.

Premierea a fost realizată pe baza următoarelor criterii: performanţă globală, productivitate, cifră de afaceri şi profit brut, valoarea totală a principalilor indicatori ai firmelor participante fiind de aproximativ 11 miliarde de lei cifra de afaceri, 1 miliard de lei profit brut şi peste 36.000 de salariaţi reprezentanţi ai firmelor premiate.

Ap participat Florin Jianu, Preşedintele Consiliului Naţional al IMM-urilor din România (CNIPMMR), premierul Ludovic Orban, Adrian Zuckerman, ambasadorul Statelor Unite ale Americii în România, Virgil Popescu, ministrul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri şi Violeta Alexandru, ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale

“La CNIPMMR ne uităm şi pe ceea ce se va întâmpla cu economia României şi sperăm ca la un moment dat să trecem de acestă perioadă şi să ne concentrăm doar pe ceea ce înseamnă reconstrucţie economică. Noi am realizat un program ce cuprinde peste 60 de măsuri pentru o bună guvernare unde propunem ca într-un termen de 4 ani să ducem România în primele 20 de ţări privind uşurinta derulării unei afaceri, să luăm o serie de măsuri instituţionale precum înfiinţarea unui Minister dedicat IMM-urilor şi Digitalizării, să susţinem realizarea unor programe pentru start-up-uri în rândul tinerilor sau să dezvoltăm turismul românesc prin atragerea de noi turişti. În egală măsură, stimularea creării de noi locuri de muncă în această perioadă este un lucru esenţial pentru economia României”, a spus Florin Jianu.

Ludovic Orban, prim-Mmnistrul României, a menţionat “Participarea mea la ”Topul Naţional al Firmelor Private din România” este dictată de convingerea că mediul de afaceri, IMM-urile, trebuie să fie un partener serios al Guvernului, implicat în susţinerea fundamentărilor care să ducă la decizii cu efect în economia românească. Guvernul pe care îl conduc este deschis dialogului permanent, multe dintre decizii au fost luate în discuţii, dezbateri, cu reprezentanţii mediului de afaceri. O ţară în care există un mediu de afaceri prietenos, iniţiativă economică şi un parteneriat între întreprinzători şi decidenţii guvernamentali, este o ţară care merge bine. Iar o ţară în care afacerile merg bine este o ţară în care fiecare om poate să trăiască mai bine. Obiectivul nostru fundamental este să fim permanent atenţi la ce se întâmplă în mediul de afaceri pentru a genera cât mai multe programe, proiecte, decizii la nivel guvernamental care să vină în sprijinul antreprenorilor.”

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.