Fondul Proprietatea

Videanu: Nu am nicio acţiune la Fondul Proprietatea

Autor: Andrei Chirileasa

03.02.2011, 23:54 107

Fostul ministru al economiei, Adriean Videanu, susţine că nudeţine acţiuni la Fondul Proprietatea (FP) şi că nu are nici oimplicare în managementul firmei de brokeraj Equity Invest, la caredeţine 24% din acţiuni, care a intermediat în ianuarie tranzacţiide peste 55 mil. lei, de 15 ori mai mari decât media tranzacţiilorlunare de anul trecut, majoritatea cu acţiuni FondulProprietatea.

Prezent ieri la interviurile Gândul, prim-vicepreşedintele PD-La fost întrebat câte acţiuni deţine la Fondul Proprietatea. "Zero.Niciuna", a răspuns Videanu.

În ceea ce priveşte creşterea activităţii firmei de brokerajEquity Invest unde este asociat cu Raul Doicescu, proprietarulfirmei de construcţii Bog'Art, Sida Ionescu, soţia fostuluidirector al FPS Gheorghe Ionescu, şi Tiberiu-Bică Postelnicu,Videanu spune că nu are niciun fel de informaţii despre acestlucru.

"Habar nu am. Vă dau cuvântul meu de onoare", a declarat el."Înseamnă că managementul de acolo e unul important. Habar nu am.Nu am fost la această firmă de şase-şapte ani. Nici măcar când afost adunarea generală a acţionarilor. Mi s-a adus procesul verbalsă-l semnez şi am terminat. Nu cunosc. Nu ştiu", a precizat fostulministru.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO