Evenimente

Vânătorii de case pentru cei mai bogaţi 0,1% dintre români îşi deschid o noua divizie, de data asta OFFLINE. Alexandru şi Nicoleta Manea dezvăluie noul business al ANG Luxury Properties: OFFLINE Partners

Advertorial

Vânătorii de case pentru cei mai bogaţi 0,1% dintre...

Autor: Publicitate

08.11.2023, 16:23 909

Azi, care este profilul fondatorilor ANG Luxury Properties?

Suntem cei 0,1 brokeri care le vând cu adevărat celor 0,1 dintre cei mai bogaţi clienţi.

Ne concentrăm echipa pe cei mai bogaţi clienţi, care sunt şi profiluri relevante ale pieţei de investiţii, asta după ce am creat în urma cu 2 ani o divizie luxury prin intermediul ANG Luxury Properties unde am pus bazele consultanţei imobiliare plătite.

 

2023 cerea soluţionarea unei nevoi în piaţa imobiliarelor?

Noul business al echipei Manea, OFFLINE Partners, ia naştere intre-un moment în care întrebările planează asupra stării locuinţelor la nivel mondial, iar împreună cu reconfigurările geopolitice care au impact economic imediat şi temerile de recesiune cresc. Partea de lux a pieţei imobiliare, cândva hiper frenetică, a început sa încetinească, însă noi pariem pe eşalonul superior al cumpărătorilor, care va rămâne.

 

Cum vă propuneţi să aduceţi plus valoare cu noua divizie OFFLINE Partners?

Consideram ca agenţiile imobiliare clasice încerca sa aibă grija de prea multe segmente diferite ale pieţei.

OFFLINE Partners, înţelege ceea ce îşi doreşte cumpărătorul şi vânzătorul de la această nişa şi în cele din urmă unde caută sa tranzacţioneze. OFFLINE înseamnă servicii total diferite de ceea ce s-a văzut până acum în piaţa din România, fiindcă nivelul de lifestyle pe care îl experimentează atât partenerii cât şi clienţii înseamnă o plimbare cu elicopterul la un mic dejun în Alpi, sau o petrecere în Saint Tropez.

 

În contextul fulminării crizelor cu impact real economic, cum veţi reuşi să gestionaţi prudenţa cumpărătorului?

Piaţa ultra luxului rezistă bine, iar asta în mare parte datorită dependenţei femeilor sau bărbaţilor milionar de a face achiziţii. Capitalul deţinut nu este creditat, sau şi dacă este aşa, are destinaţie investiţională. Ei sau ele au un apetit puternic pentru astfel de locuinţe.

Mai mult de atât, OFFLINE oferă proprietăţi off market, pe o piaţa ţintă, se concentrează pe proprietăţile peste 1 milion de euro şi se adresează cumpărătorilor bogaţi, cumpărători care tranzacţionează de obicei fără credite, ceea ce ajută compania sa înfrunte impactul creşterii ratelor ipotecare.

 

Noua afacere targetează piaţa din România sau este transfrontalieră?

OFFLINE intenţionează sa se ramifice prin parteneriate strategice pe pieţe precum Paris, Coasta de Azur, Londra, Miami, Los Angeles, New York, Spania şi Orientul Mijlociu, asta pentru că astăzi la acest segment de piaţă şi la aceste puncte de preţ nu mai exista graniţe.

 

Cum veţi opera mai departe în publicarea ofertelor?

Compania şi-a asigurat deja o mare parte din proprietăţile OFF Market, printr-un portofoliu de listări private, unde preţurile sunt disponibile doar la cerere de peste 500 de milioane de euro.

OFFLINE nu-şi dezvăluie ofertele record şi de asemenea avem grijă să nu dezvăluim numele clienţilor.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO