Eveniment

ZF vă prezintă cine conduce România. Cine conduce Administraţia Şcolilor Sector 6: un director executiv, un adjunct şi patru şefi de serviciu. Niciunul nu are CV pe site. Salariile de bază sunt între 12.500 de lei şi 16.000 de lei lunar

Autor: Ramona Cornea

18.01.2024, 11:00 2613

♦ Niciunul dintre cei şase membri ai conducerii instituţiei nu are CV-ul publicat pe site ♦ Şefii de serviciu au declaraţiile de avere publicate pe site-ul instituţiei, însă despre directorul executiv şi directorul executiv adjunct nu există date publice.

Administraia Şcolilor Sector 6, instituţia publică ce gestionează reţeaua şcolară din Sectorul 6 din Capitală, are la vârf un director executiv, un director executiv adjunct şi patru şefi de serviciu.

Niciunul dintre cei şase membri ai conducerii instituţiei nu are CV-ul publicat pe site. Şefii de serviciu au declaraţiile de avere publicate pe site-ul instituţiei, însă despre direc­torul executiv şi directorul executiv adjunct nu există date publice.

Instituţia joacă un rol important în activitatea şcolilor din sectorul 6, astfel că lipsa de transparenţă de la nivelul conducerii este cu atât mai gravă.

Din datele publicate pe site-ul instituţiei reiese că Administraţia Şcolilor Sector 6 se află în subordinea Consiliului Local al Sectorului 6, este organizată ca instituţie publică de interes local, cu personalitate juridică şi este gestionarul infrastructurii reţelei de învăţământ preuniversitar de stat din Sectorul 6.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO