Eveniment

ZF HR Conference 2023. Andreea Ion, group HR director, Druckfarben Hellas. Ceea ce se întâmplă acum pe piaţa muncii este o normalizare, este o situaţie în care câştigă atât angajatul, cât şi angajatorul

Andreea Ion, group HR director, Druckfarben Hellas:
Suntem într-o piaţă a muncii în care majoritatea companiilor s-au egalizat în ceea ce priveşte pachetele salariale. Întotdeauna va exista cineva care va oferi mai mult, dar diferenţa o va face partea de flexibilitate în ceea ce priveşte beneficiile.

Andreea Ion, group HR director, Druckfarben Hellas: Suntem într-o piaţă a muncii în care majoritatea companiilor s-au egalizat în ceea ce priveşte pachetele salariale. Întotdeauna va exista cineva care va oferi mai mult, dar diferenţa o va face partea de flexibilitate în ceea ce priveşte beneficiile.

Autor: Miruna Diaconu , Ramona Cornea

17.12.2023, 11:53 248

„Au fost ani în care s-a vorbit de o piaţă a angajatorilor, apoi o piaţă a angajatului, cred că este vorba de parteneriat şi este o normalizare a situaţiei, un «win-win», aşa cum ar trebui să fie.”

În prezent, piaţa muncii trece printr-un proces de normalizare, adică este un echilibru între piaţa angajatului şi piaţa angajatorului, situaţie în care câştigă atât angajatul, cât şi angajatorul, susţine Andreea Ion, group HR director în cadrul Druckfarben Hellas.

„Consider că este o normalizare ceea ce se întâmplă pe piaţa muncii în prezent. Au fost ani în care s-a vorbit de o piaţă a angajatorilor, apoi o piaţă a angajatului, cred că este vorba de parteneriat şi este o normalizare a situaţiei, un «win-win», aşa cum ar trebui să fie”, a spus Andreea Ion în cadrul evenimentului ZF HR Conference 2023.

Druckfarben România este o companie producătoare de vopsele cu acţionariat din Cipru şi Grecia, cu o cifră de afaceri care a ajuns la 35 de milioane de lei în 2022. Compania lucrează cu aproximativ 70 de angajaţi, potrivit informaţiilor disponibile pe site-ul Ministerului de Finanţe.

În ceea ce priveşte modul de lucru al angajaţilor, Andreea Ion spune că majoritatea oamenilor din compania sa au lucrat de la de la birou. La nivel de piaţă, ea spune că observă că angajaţii nu vor să se întoarcă la munca de la birou.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO