Eveniment

VIDEO: Gheorghe Ştefan "Pinalti"(PDL): Protestele ar trebui să se termine. După mine, te-ai refulat, ai o supapă, ai dat afară ce era în plus şi pe urmă revii la normal

Autor: Gândul

19.01.2012, 10:49 198

"Cei din piaţă sunt oameni frustraţi, care consideră că au fost nedreptăţiţi, că li s-a luat un drept şi atunci protestează". O spune, într-un interviu acordat gândul, vicepreşedintele PDL Gheorghe Ştefan "Pinalti", care, deşi admite că e normal ca populaţia să fie nemulţumită de măsurile de austeritate, crede însă că manifestaţiile începute acum o săptămână ar trebui să se termine.

"Dacă aceste proteste vor continua, după mine există o manipulare pentru că ele ar trebui să se termine. Pentru că, după mine, te-ai refulat, ai o supapă, ai dat afară ce era în plus şi pe urmă revii la normal. Dar dacă sunt întreţinute, sunt întreţinute numai politic", a comentat liderul PDL.

"N-aş înţelege niciun politician că moare de foame. După opinia mea, nu există"

Gherghe Ştefan susţine, totodată, că politicienii nu au ce căuta la proteste, iar reacţia oamenilor de a-i marginaliza este justificată pentru că au simţit că "vor să-şi atragă nişte voturi şi nişte simpatii pentru că este an electoral". "N-au venit din sufletul lor. Dacă veneai din sufletul tău, veneai tu primul acolo. Eu nu cunosc vreun politician să fie sărac şi să o ducă prost. Nici la PDL. Nu au ce căuta politicienii acolo. Acolo trebuie să se ducă oamenii care sunt necăjiţi într-adevăr care au venituri mici, care sunt la limita existenţei ca surse financiare. Pe ăia îi înţelegi. Dar eu n-aş înţelege niciun politician că moare de foame. După opinia mea, nu există", a comentat pedelistul.

Citiţi mai multe detalii pe www.gandul.info

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO