Eveniment

Urmează ZF ROREG şi BCR, conferinţa „De la idee la business inteligent, cu finanţări europene“. Joi, 26 octombrie 2023, la Cluj-Napoca şi pe zf.ro. Adrian Cristea, director executiv corporate la BCR, va vorbi la conferinţa ZF ROREG BCR despre finanţarea bancară şi prin fonduri europene a IMM-urilor

Adrian Cristea, director executiv corporate la BCR

Adrian Cristea, director executiv corporate la BCR

Autor: Răzvan Botea

25.10.2023, 00:06 172

La dezbatere vor mai participa reprezentanţi ai Agenţiei de Dezvoltare Regională (ADR) Nord-Vest, dar şi antreprenori care au accesat fonduri europene.

Adrian Cristea, director executiv corporate la BCR, vine la conferinţa ZF ROREG şi va vorbi BCR despre finanţarea bancară şi prin fonduri europene a IMM-urilor. El va aduce perspectiva bancară în accesarea de fonduri europene şi va explica pe larg cum pot ajuta băncile la accesarea de fonduri europene pentru investiţii în business.

ZF în parteneriat cu Asociaţia Agenţiilor de Dezvoltare Regională din România (ROREG), BCR şi Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest organizează conferinţa „De la idee la business inteligent, cu finanţări europene“, o dezbatere dedicată IMM-urilor din zona de Nord-Vest a ţării.

În cadrul acestei ediţii, care va avea loc la Cluj-Napoca, pe 26 octombrie, lideri de companii care au accesat fonduri europene regionale vor povesti experienţa lor. De asemenea, antreprenorii prezenţi vor avea oportunitatea să lămurească atât în timpul conferinţei, cât şi în timpul sesiunii de networking, toate întrebările cu privire la finanţarea prin fonduri europene regionale.

Ziarul Financiar, ROREG şi BCR organizează joi, 26 octombrie 2023, la Cluj-Napoca, conferinţa „De la idee la business inteligent, cu finanţări europene“. În cadrul acestei ediţii, reprezentanţii Agenţiei de Dezvoltare Regională (ADR) Nord-Vest vor prezenta oportunităţile de finanţare la zi pentru antreprenorii din regiune, iar lideri de companii care au accesat fonduri europene regionale vor povesti experienţa lor.

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO