Bănci și Asigurări

Urmează ZF ROREG şi BCR, conferinţa „De la idee la business inteligent, cu finanţări europene“. Joi, 26 octombrie 2023, la Cluj-Napoca şi pe zf.ro: Sanda Cătană, ADR Nord-Vest şi Oana Bâra de la BCR vor prezenta oportunităţile de finanţare la zi din fonduri europene pentru IMM-urile din regiunea Nord-Vest

Urmează ZF ROREG şi BCR, conferinţa „De la idee la...

Autor: Răzvan Botea

24.10.2023, 00:05 156

Marcel Boloş, ministrul finanţelor şi fost ministru al fondurilor europene, va adresa IMM-urilor din regiunea Nord-Vest câteva cuvinte la deschiderea conferinţei.

Sanda Cătană, director general al Agenţiei de Dezvoltare (ADR) Nord-Vest şi Oana Bâra, coordonator de programe de finanţare la BCR vor prezenta opor­tu­nităţile de finanţare la zi din fonduri europene pentru IMM-urile din regiunea Nord-Vest, în cadrul conferinţei ZF ROREG şi BCR, conferinţa „De la idee la business inteligent, cu finanţări europene“. Marcel Boloş, ministrul finanţelor şi fost ministru al fondurilor europene, va adresa IMM-urilor din regiunea Nord-Vest câteva cuvinte la deschiderea conferinţei. 

ZF în parteneriat cu Asociaţia Agenţiilor de Dezvoltare Regională din România (ROREG), BCR şi Agenţia de Dez­voltare Regională Nord-Vest orga­nizează această dezbatere dedicată IMM-urilor din zona de Nord-Vest a ţării.

În cadrul acestei ediţii, care va avea loc la Cluj-Napoca, pe 26 octombrie, lideri de companii care au accesat fonduri europene regionale vor povesti experienţa lor.

De asemenea, antreprenorii prezenţi vor avea oportunitatea să lămurească atât în timpul conferinţei, cât şi în timpul sesiunii de networking, toate întrebările cu privire la finanţarea prin fonduri europene regionale.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO