Eveniment

Urmează ZF/LIBERTY „GALAŢI GREEN VALLEY - noul pol de investiţii pentru viitor“, marţi, 4 aprilie 2023. Costel Fotea, preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi, şi Ionuţ Pucheanu, primarul Galaţiului, vin la conferinţa ZF/Liberty şi vor vorbi despre investiţiile publice din judeţ

Costel Fotea, preşedintele CJ Galaţi

Costel Fotea, preşedintele CJ Galaţi

Autor: Răzvan Botea

03.04.2023, 00:05 2125

Costel Fotea, preşedintele Consiliului Ju­deţean Galaţi şi Ionuţ Pucheanu, primarul Gala­ţiului, vin la conferinţa ZF/Liberty „GALAŢI GREEN VALLEY - noul pol de investiţii pentru viitor, şi vor vorbi despre planurile autorităţilor locale pentru dezvoltarea regiunii, proiecte de inevstiţii în derulare şi în pregătire, dar şi despre atragerea investitorilor în regiune. 

Care sunt principalele obiective de investiţii în infrastructura de transport din Galaţi în perioada următoare şi care sunt bugetele? Care sunt fondurile din care se vor finanţa proiectele? Ce fac autorităţile locale pentru a atrage investitorii?  - sunt câteva dintre întrebările la care Costel Fotea şi Ionuţ Pucheanu vor răspunde în cadrul conferinţei.

În parteneriat cu LIBERTY Galaţi, Ziarul Financiar organizează la Galaţi pe 4 aprilie 2023 conferinţa „GALAŢI GREEN VALLEY - Noul pol de investiţii pentru viitor“. Evenimentul va reuni oficiali români şi europeni la nivel înalt, experţi şi lideri de business, care vor discuta despre viitorul Galaţiului ca următorul Hydrogen Valley şi un pol de investiţii în GREENSTEEL şi în energie regenerabilă, precum şi despre infrastructura necesară pentru a realiza aceste obiective.

Ionuţ Pucheanu, primarul Galaţiului

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO