Eveniment

Urmează ZF/iBanFirst Regional Business Summit, ediţia a II-a. Bucureşti, 25 mai. „Cum se pot extinde companiile româneşti la nivel internaţional?“ Rudi Vizental, fondatorul platformei de investiţii ROCA Investment, vine la summitul regional cu tema „Cum se pot extinde companiile româneşti la nivel internaţional?“

Urmează ZF/iBanFirst Regional Business Summit, ediţia a...

Autor: Răzvan Botea

24.05.2023, 00:05 155

Rudi Vizental, fondatorul platformei de investiţii ROCA Investments, vine la ZF/iBanFirst Regional Business Summit, ediţia a II-a. El va aduce, alături de alţi jucători din piaţă, perspectiva investitorului despre expansiunea companiilor la nivel internaţional.

„Are un background de 15 de ani de activitate în zona de distress şi 5 ani în zona de finanţare, în care a învăţat să vadă oportunităţi acolo unde alţii văd doar riscuri. El militează pentru dezvoltarea unei culturi antreprenoriale în România“, este descris Rudi Vizental pe siteul oficial al platformei amintite.

ROCA este o soluţie dedicată IMM-urilor din aproape orice domeniu de activitate, care au un business funcţional, un produs cunoscut în piaţă, scalabil şi care oferă perspectiva de a dezvolta un brand românesc solid, este descrierea ROCA.

ZF în parteneriat cu fintech-ul iBanFirst, companie care oferă servicii pentru plăţi internaţionale, organizează această dezbatere pe 25 mai la Bucureşti. Pierre Antoine Dusoulier, fondator şi CEO iBanFirst, Rucsandra Hurezeanu, CEO Ivatherm, Lucian Băltaru, CEO Sameday şi mulţi alţii vor dezbate cele mai importante probleme şi oportunităţi pentru antreprenorii care vor să îşi internaţionalizeze businessul.

La fel ca anul trecut, la ediţia din acest an vor participa antreprenori regionali şi fonduri de investiţii, evenimentul fiind şi o oportunitate de networking pentru toţi antreprenorii din România. Joi, 25 mai, la Bucureşti şi pe zf.ro.

 

ZF şi iBanFirst organizează pe 25 mai la Bucureşti cea de-a doua ediţie a Regional Business Summit „Cum se pot extinde companiile româneşti la nivel internaţional?“, conferinţă în care lideri de business, antreprenori şi investitori vor dezbate provocările şi experienţele trecerii graniţelor.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO