Bănci și Asigurări

Urmează ZF/iBanFirst Regional Business Summit. Companiile româneşti se uită spre Vest, în timp ce investitorii încep să se uite mult mai atent spre Est, având în vedere potenţialul de creştere al regiunii

Bucureşti, 25 mai. „Cum se pot extinde companiile româneşti la nivel internaţional?“

Urmează ZF/iBanFirst Regional Business Summit....

Autor: Mircea Nica

23.05.2023, 00:06 149

Johan Gabriels, directorul regional al iBanFirst a spus recent că extinderea către vecinii României poate aduce un randament mult mai bun pentru că o companie din România care activează şi în Bulgaria şi Ungaria, de exemplu, dă dovadă de scalabilitate a businessului.

Companiile româneşti se uită spre Vest, în timp ce investitorii încep să se uite mult mai atent spre Est, având în vedere potenţialul de creştere al regiunii. Care sunt oportunităţile pentru antreprenorii care vor să îşi ducă businessul peste graniţă? Cum văd investitorii un astfel de pas? Ce impact va avea asupra întregului business o extindere la nivel regional? Acestea sunt câteva din întrebările la care speakerii din cadrul ZF/iBanFirst Regional Business Summit, ediţia a II-a vor răspunde, pe 25 mai, la Bucureşti.

Johan Gabriels, directorul regional al iBanFirst, fintech-ul care oferă servicii pentru plăţi internaţionale, a spus recent că primul pas pe care companiile româneşti ar trebui să îl facă dacă vor să se extindă internaţional este să se extindă către vecini, Bulgaria şi Ungaria, pen­tru că acest pas poate aduce un randament bun şi dă dovadă de scalabilitate a businessului.

În acelaşi timp, directorul regional al iBanFirst consideră şi că Ucraina va trebui să fie reconstruită, iar România poate fi la baza acestei reconstrucţii, fapt care va influenţa sem­nificativ România, ba chiar ar putea aduce o dublare a PIB-ului în următorii 10 ani.

Johan Gabriels, împreună cu Pierre Antoine Dusoulier, fondatorul şi CEO-ul iBanFirst, dar şi speakeri precum Claudiu Corcodel, partner, ACP Group, Ivailo Gospodinov, managing partner, BlackPeak Capital, Julia Sohajda, managing partner, Vespucci Partners şi mulţi alţii vor dezbate prin­cipalele probleme care împiedică extin­de­rea companiilor româneşti la nivel inter­na­ţio­nal, dar şi oportunităţile şi beneficiile care vin odată ce pasul acesta este făcut, în cadrul celei de-a doua ediţii a ZF/iBanFirst Regional Business Summit „Cum se pot extinde companiile româneşti la nivel internaţional?“, pe data de 25 mai, joi, la Bucureşti şi pe zf.ro.

 

ZF şi iBanFirst organizează pe 25 mai la Bucureşti cea de-a doua ediţie a Regional Business Summit „Cum se pot extinde companiile româneşti la nivel internaţional?“, conferinţă în care lideri de business, antreprenori şi investitori vor dezbate provocările şi experienţele trecerii graniţelor.


 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO