LIVE: Acum la ZF IT Generation, Start-up Pitch: Ce planuri de dezvoltare are platforma de tip “device as a service” INKI.TECH? Cum va fi finanţată expansiunea start-up-ului? Urmăriţi o discuţie cu Liviu Huluţă, CEO al INKI.TECH
Eveniment

Urmează HR Trends 2021, 31 martie. Care sunt minusurile pentru angajaţii care lucrează de acasă?

Munca de acasă aduce multe beneficii angajaţilor, dar organizaţiile trebuie să se adapteze la ea, altfel poate avea efecte negative pe termen lung asupra productivităţii şi stării psihice a angajaţilor.

Ziarul Financiar orga­ni­zează cea de-a 15 ediţie a eve­nimentului HR Trends, cu tema „Noua lume a mun­cii: an­gajatul hibrid“. Aceasta este a doua ediţie a eve­nimentului ce se va desfăşura în for­mat de video­con­ferinţă.

Experţii în resurse umane de pe piaţa muncii din România afirmă că munca de acasă aduce multe beneficii angajaţilor, dar organizaţiile trebuie să se adapteze la ea, altfel poate avea efecte negative pe termen lung asupra productivităţii şi stării psihice a angajaţilor. 

Firmele trebuie să îşi schimbe practicile, să înveţe să lucreze vir­tual, să organizeze eve­ni­mente virtuale, să ofere noi beneficii, să pună mult mai mult accent pe comu­nicare, să în­veţe oamenii să lu­cre­ze virtual, să cola­bo­reze virtual şi să aloce timp ca să îi ajute să fie motivaţi, spun experţii din piaţa muncii.

Evenimentul HR Trends este locul în care managerii, directorii de resurse umane din marile companii locale, trainerii, consultanţii şi headhunterii se întâlnesc pentru a căuta soluţii pentru dilemele pe care le au în managementul  oamenilor.

Piaţa muncii trece prin o perioadă de transformare, după ce pandemia de COVID-19 a venit cu schimbări în modul de lucru al angajaţilor din toate companiile din lume, cu schimbări în aşteptările angajatorilor şi ale angajaţilor, iar industrii care înainte duceau lipsă de candidaţi se străduiesc acum să îi păstreze pe cei pe care îi mai au.


A 15-a ediţie a videoconferinţei HR Trends are loc miercuri, 31 martie, de la ora 9.00 şi va fi structurată în patru paneluri de discuţie.


Ediţia din 2021 a evenimentului HR Trends vine să simtă pulsul pieţei muncii de la directori de HR din marile companii de pe piaţa locală şi să dezbată direcţia spre care se îndreaptă angajatorii.

A 15-a ediţia a videoconferinţei HR Trends are loc miercuri, 31 martie, de la ora 09.00 şi va fi structurată în patru paneluri de discuţie cu următoarele teme:Cum s-a încheiat primul an de pandemie pe piaţa muncii din România, care este profilul angajatului hibrid şi care va fi noua realitate a muncii, telemunca – „vedeta“ pieţei muncii în pandemie, care sunt plusurile şi minusurile muncii remote, ce facem cu angajaţii din prima linie, cei care nu au opţiunea remote, cei care lucrează în vânzări, retail, fabrici, farmacii, bănci şi cum au evoluat noile tehnologii folosite în „noul normal“ de pe piaţa muncii.

Printre speakerii din cadrul evenimentului vor fi Daniela Pandrea, General Manager & CEO Benelux & Nordics, Johnson Controls, Carmen Dumitrache, Director Executiv Resurse Umane, Telekom România, Anca Bancu, HR director în cadrul Vodafone România, Alina Gamauf, HR director în cadrul Carrefour România, Mihai Găvan, HCM Global Sales Director în cadrul companiei TotalSoft, Raluca Tătăruşanu, Sales Director în cadrul companiei Druid, Ioana Cazacu, avocat în cadrul casei de avocatură Popovici Nitu si Asociaţii.

În plus, vor mai răspunde întrebărilor Adrian Dinu, CEO al companiei Creasoft, Irina Tache, SAP Success Factors Sales Executive for Romania, Bulgaria and West Balkans, SAP Romania, Camelia Ardelean, Atos Global HR Director for Manufacturing Operations and Siemens First Account and HR Director, Atos GDC România, Florentina Tomoiu, Regional Sales Manager , Signal Iduna Asigurare Reasigurare, Mihai Bran, fondator, Atlas, platforma de psihoterapie online, Aniela Mladin, General Manager, Guala Pack Nadab, Vladimir Sterescu, senior vicepresident, Computer Generated Solutions CGS, Mugur Tolici, Director Resurse Umane, BNR, precum şi Felix Pătrăşcanu, fondator al FAN Courier.

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.