Eveniment

Un crater cu o adăncime de doi metri şi o suprafaţă de 60 de metri pătraţi s-a format la Slănic, judeţul Prahova

Un crater cu o adăncime de doi metri şi o suprafaţă...

Autor: Mediafax

25.04.2024, 12:01 60

Tasarea terenului a dus la formarea unui crater cu adâncimea de doi metri pe o suprafaţă de peste 60 de metri pătraţi în localitatea Slănic, judeţul Prahova. Autorităţile sunt la faţa locului.

S-a dispus evacuarea persoanelor aflate în proximitatea sau în zona afectată până la efectuarea tuturor verificărilor de către specialiştii în domeniu.

În localitatea Slănic din judeţul Prahova, tasarea terenului a fost urmată de formarea unui crater cu adâncimea de aproximativ doi metri pe o suprafaţă de peste 60 de metri pătraţi.

O şedinţă a avut loc la nivelul MAI pe această temă.

La faţa locului a fost trimisă o echipă formată din personal DSU şi IGSU, urmând ca aceasta să fie completată în cel mai scurt timp cu specialişti în domeniul construcţiilor şi minieri.

Intervenţia la faţa locului este în desfăşurare, anunţă DSU.

„Întrucât pe strada 23 August din oraşul Slănic, în dreptul Sediului Poliţiei oraşului Slănic, îmbrăcămintea asfaltică s-a surpat, zona afectată este închisă circulaţiei fiind impuse restricţii. Astfel, strada în cauză a fost închisă, fiind necesară ocolirea acesteia. Traficul rutier este deviat pe str. Vasile Alecsandri- Str. Slănicului- I.L. Caragiale. La faţa locului se află autorităţile competente, care monitorizează situaţia”, transmite IPJ Prahova.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO