Eveniment

Topul celor mai citite opinii de anul acesta

Topul celor mai citite opinii de anul acesta

Autor: Ştefan Stan

30.12.2014, 11:02 375
 
Autor: Andrei Mihăilescu. Vizualizări 112.193
 
Vă trimit acest mesaj legat de un articol publicat (vedeţi aici) astăzi de colega dumneavoastră Raluca Ghinea, care prezintă un punct de vedere al dlui. Blidar referitor la generaţiile tinere care lucrează pentru dumnealui şi mai apoi, la generaţiile tinere la modul general. Articolul în sine reprezintă o "admonestare" cel puţin incorectă, din punctul meu de vedere personal.
 
 
Autor: Mădălina Panaete Vizualizări: 93.366
 
Marius Bîcu, managing partner al Unilact, producătorul brânzeturilor premium De la Ferma, spune că firmele mici ar trebui ajutate de către stat în finanţarea consultanţei tehnice, de marketing, în instruirea personalului, dar ar trebui să reînfiinţeze şcolile de meserii pentru că industria duce lipsă de oameni calificaţi.
 
 
Ioana Petrescu, ministra finanţelor, este capra ispăşitoare în noul scandal dintre palate pe marginea reducerii CAS. Stenogramele întâlnirii premier (plus ministru finanţelor) şi preşedinte publicate  în această seară de Administraţia Prezidenţială o indică pe Ioana Petrescu drept victima perfectă. Ioana Petrescu nu ştie nimic-nimic, nici măcar de ce este sacrificată.
 
Autor: Iulian Anghel. Vizualizări: 77.115
 
 
„Cu toţii am subestimat reacţia pieţei la implementarea calendarului de liberalizare. Lunar, avem 200 de clienţi care ne dispar, majoritatea din cauza insolvenţelor. În alte pieţe, cum este Franţa, de exemplu, liberalizarea completă va avea loc abia în 2016. Într-una din cele mai sărace ţări din Europa, acest calendar a fost prea rapid.“ Vorbele lui Frank Hajdinjak, directorul general al E.ON România din Germania, care distribuie gazul românesc în toată jumătatea de nord a ţării şi electricitate în Moldova, picură precum acidul sulfuric pe o rană.
 
 

Una dintre ambiţiile Ioanei Petrescu, 33 de ani, prima femeie ministru de finanţe din România, era de a oferi un exemplu tinerilor şcoliţi în afară că se poate face ceva şi în ţară, că merită să te întorci acasă chiar şi pentru un job la stat, că poţi „face treabă bună şi poţi fi apreciat“ atâta timp cât eşti competent.

Autor: Dana Ciriperu; Vizualizari: 28539

După întâlnirea de la Cotroceni pe tema reducerii CAS şi pentru a dovedi că a avut un limbaj cuviincios faţă de ministrul Finanţelor, Ioana Petrescu, preşedintele Traian Băsescu a făcut publică înregistrarea discuţiilor cu premierul şi şeful Finanţelor.
Autor: Cristian Hostiuc; Vizualizări: 18971
Dan Şova a trimis România în recesiune în trimestrul al doilea pentru că nu a fost în stare ca în 2013 să înceapă proiecte şi să dea de lucru economiei. Dacă ar fi început proiecte , poate 20.000 de oameniar fi avut ce să muncească, atât la autostrăzi sau drumuri, cât şi pe orizontală.
Autor: Cristian Hostic; Vizualizări: 18647

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO