Eveniment

Tentativă de jaf la sediul unei primării din Argeş

Autor: Mediafax

04.05.2011, 10:45 133

Mai mulţi bărbaţi cu feţele acoperite cu cagule au intrat,miercuri dimineaţă, în sediul Primăriei comunei argeşene Recea,unde l-au bătut pe panic şi au încercat să fure bani, aceştiafugind în momentul în care au văzut o patrulă de jandarmi şipoliţişti, informează Mediafax.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Argeş, mai mulţibărbaţi, patru sau cinci din primele cercetări, l-au bătut pepaznic şi au deschis un fişet în care credeau că se află bani.

"Mai mulţi bărbaţi au intrat în sediul Primăriei comuneiargeşene Recea, l-au bătut pe paznic şi au încercat să fure bani.La un moment dat, în timp ce căutau casa de bani şi scotoceauprintr-un fişet, bărbaţii cu feţele acoperite cu cagule, probabilpatru sau cinci, au văzut pe fereastră un autotuturism în carepatrulau jandarmi şi poliţişti aflaţi în misiune, astfel că aufugit din clădire pe uşa din spate, abandonând la faţa loculuimaşina cu care veniseră, un Audi cu numere de înmatriculare deBulgaria", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei JudeţeneArgeş, comisar şef Dănuţ Dinu.

Paznicul primăriei a fost transportat la Spitalul Orăşenesc dinCosteşti pentru îngrijiri medicale.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO