Tentativă de jaf la sediul unei primării din Argeş

Autor: Mediafax 04.05.2011

Mai mulţi bărbaţi cu feţele acoperite cu cagule au intrat, miercuri dimineaţă, în sediul Primăriei comunei argeşene Recea, unde l-au bătut pe panic şi au încercat să fure bani, aceştia fugind în momentul în care au văzut o patrulă de jandarmi şi poliţişti, informează Mediafax.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Argeş, mai mulţi bărbaţi, patru sau cinci din primele cercetări, l-au bătut pe paznic şi au deschis un fişet în care credeau că se află bani.

"Mai mulţi bărbaţi au intrat în sediul Primăriei comunei argeşene Recea, l-au bătut pe paznic şi au încercat să fure bani. La un moment dat, în timp ce căutau casa de bani şi scotoceau printr-un fişet, bărbaţii cu feţele acoperite cu cagule, probabil patru sau cinci, au văzut pe fereastră un autotuturism în care patrulau jandarmi şi poliţişti aflaţi în misiune, astfel că au fugit din clădire pe uşa din spate, abandonând la faţa locului maşina cu care veniseră, un Audi cu numere de înmatriculare de Bulgaria", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Argeş, comisar şef Dănuţ Dinu.

Paznicul primăriei a fost transportat la Spitalul Orăşenesc din Costeşti pentru îngrijiri medicale.