Eveniment

Suspectul de la Toulouse opune rezistenţă. Poliţia avansează "pas cu pas"

Suspectul de la Toulouse opune rezistenţă

Autor: Iuliana Enache

22.03.2012, 12:46 147

Suspectul în cazul crimelor din sud-vestul Franţei opune rezistenţă, în condiţiile în care poliţiştii francezi au pătruns joi în apartamentul din Toulouse în care acesta s-a retras de miercuri, a declarat o sursă din poliţie, citată de AFP.

Focuri de armă s-au putut auzi în zona apartamentului în care suspectul este înconjurat de miercuri de către poliţişti.

O sursă apropiată anchetei a anunţat anterior că poliţiştii francezi se află în apartamentul lui Mohamed Merah, tânărul suspectat că a ucis şapte persoane, începând cu 11 martie, la Toulouse şi Montauban. Avansează "pas cu pas" în apartament, a declarat sursa citată.

În cursul dimineţii, ministrul de Interne Claude Gueant, ajuns la faţa locului împreună cu procurorul din Paris Francois Molins, a declarat pentru RTL că speră ca Mohamed Merah "să fie încă în viaţă".

El era uimit că tânărul, care potrivit lui a declarat că "vrea să moară cu arma în mână", nu a avut nicio reacţie după exploziile periodice declanşate de poliţişti în cursul nopţii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO