Eveniment

Slujba de Bobotează la Catedrala Mântuirii Neamului: Patru oameni au avut nevoie de ajutor medical

Slujba de Bobotează la Catedrala Mântuirii Neamului:...

Autor: Departamentul Social

06.01.2019, 12:45 436

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti- Ilfov anunţă că duminică au fost, până la ora transmiterii ştirii, patru solicitări de ajutor medical pentru persoanele aflate la slujbele de Bobotează. Circa 200 de oameni se aflau, la ora 10.00, la rând, la Catedrala Mântuirii Neamului.

"Până la această oră au fost 4 interventii pentru acordare prim ajutor calificat (stare de leşin, lipotimie). Astăzi, pompierii din Capitală monitorizează activităţile prilejuite de slujbele religioase la 25 de biserici şi mănăstiri, locaţii unde s-a preconizat participarea unui număr ridicat de persoane. Totodată, un echipaj de prim ajutor SMURD şi o autospecială de stingere sunt prezente în dispozitiv, la Catedrala Patriarhală, pentru a asigura măsurile de prevenire şi gestionare a eventualelor situaţii de urgenţă ce pot apărea", se arată într=un comunicat de presă al ISU Bucureşti= Ilfov, remis MEDIAFAX.

Circa 200 de oameni se aflau duminică la rând numai la Catedrala Mântuirii Neamului pentru a lua apă sfinţită.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO