Eveniment

Simona Halep a fost nominalizată la titlul de jucătoarea lunii mai în circuitul WTA

Simona Halep a fost nominalizată la titlul de...

Autor: Andrei Pal

13.06.2017, 16:54 47

Alături de Halep au mai fost nominalizate Elina Svitolina (Ucraina, 5 WTA) şi Jelena Ostapenko (Letonia, 12 WTA). Câştigătoarea va fi stabilită în urma unui vot al fanilor, realizat de către oficialii WTA, pe site-ul oficial, şi va fi anunţată pe 16 iunie.

Svitolina şi Ostapenko i-au fost adversare Simonei Halep în cadrul turneului de la Roland Garros, unde românca a ajuns în finală. Pe ucraineancă, Simona a învins-o în sferturile de finală, scor 3-6, 7-6(6), 6-0, în timp ce letona Ostapenko a învins-o pe Halep în finala turneului de Mare Şlem, 4-6, 6-4, 6-3. După parcursul bun de zgura pariziană, Simona Halep a urcat pe locul 2 în clasamentul WTA şi a preluat şefia ierarhiei pentru Turneul Campioanelor.

Serena Williams (ianuarie), Elina Svitolina (februarie), Elena Vesnina (martie) şi Laura Siegemund (aprilie) sunt câştigătoarele distincţiei de jucătoarea lunii în 2017.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO