Eveniment

Şeitan: Persoanele care nu reuşesc să depună la timp declaraţiile nu vor fi penalizate

Şeitan: Persoanele care nu reuşesc să depună la timp declaraţiile nu vor fi penalizate
25.08.2010, 10:09 17

Persoanele care nu reuşesc să depună la timp declaraţiileaferente veniturilor din drepturi de autor nu vor fi penalizate,aceste documente putând fi depuse în toată această săptămână, iarneconcordanţele care se pot ivi pot fi refăcute, a declarat,miercuri, ministrul muncii, Mihai Şeitan, citat de MediafaxBusiness.

"După ce sistemul se va pune la punct, atunci se vor aplicapenalităţi, dacă se va dovedi reaua-credinţă. Este normal caoamenii să înveţe (ce au de făcut - n.r.), să înveţe şi cei carelucrează cu ei", a spus ministrul, adăugând că este falsă toatăaceastă "isterie".

Şeitan a precizat că, de zece ani, în perioada 24 - 25 a fiecăreiluni, este aglomeraţie mare la casele de pensii şi la agenţiile deşomaj, deoarece în această perioadă vin şi reprezentanţii firmelorcare trebuie să depună documentele. De obicei, toată lumea lasăpentru ultimele zile să facă acest lucru. Citi]i mai mult pewww.mediafax.biz.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO