Eveniment

Şapte medici şi 23 de asistenţi de la Spitalul Floreasca din Bucureşti sunt în izolare la domiciliu după ce un pacient confirmat ulterior cu coronavirus a ajuns în unitatea de urgenţă a spitalului

Şapte medici şi 23 de asistenţi de la Spitalul...

Autor: Georgiana Mihalache

24.03.2020, 13:00 365

Şapte medici şi 23 de asistenţi de la Spitalul Floreasca din Bucureşti sunt în izolare la domiciliu după ce ieri, 23 martie, în Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului a venit un pacient confirmat ulterior cu coronavirus, informează Ministerul Sănătăţii. Activitatea spitalului continuă să se desfăşoare în aceleaşi condiţii.

„În ziua 23 martie la Unitatea de Primiri urgente a Spitalului Clinic de Urgenţă Bucureşti s-a prezentat un pacient care nu prezenta context epidemiologic pentru suspiciunea de infecţie cu virusul SARS-CoV-2 (noul coronavirus - n.red.), ci pentru o altă patologie”, potrivit informării Ministerului Sănătăţii.

După investigaţii, medicii au avut suspiciunea de infecţie cu coronavirus, confirmată ieri. Pacientul a fost transferat la Victor Babeş. Personalul medical purta echipament de protecţie, însă s-a luat măsura izolării la domiciuliu a acestora şi urmează să fie testaţi.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO