Eveniment

Reduceri la Xbox si GameCube

13.02.2003, 00:00 19

Gigantul softwatre Microsoft a anuntat ca va reduce preturile celor mai bine vandute jocuri pentru Xbox, la numai o saptamana dupa ce principalul sau rival pe aceasta piata, Nintendo, a redus preturile la mai multe jocuri si componente hardware pentru consolele de jocuri din seria Game Cube, releva CNN. Microsoft a anuntat ca nou program, botezat "Platinum Hits", va aduce pretul celor mai populare jocuri la numai 19,99 dolari, fata de 39-49 USD cat costa in prezent.
Printre jocurile ce vor beneficia de o astfel de reducere se numara Freestyle Snowboarding si Project Gotham Racing, produse chiar de Microsoft, dar si cele realizate in colaborare cu Electronic Arts (Bond: Agent under fire) sau cu Activision (Wreckless: The Yakuza Missions).
Nintendo a anuntat saptamana trecuta ca va oferi un joc gratis pentru trei cumparate. Clientii Game Cube vor putea alege intre Metroid Prime, Star Fox Adventures, Mario Party 4 si Resident Evil 0. De asemenea, Nintendo a scazut pretul pentru cel mai binebine vandut program al sau, Super Mario Sunshine, care impreun cu consola si un cip de memorie video se va dinde la numai 159.99$.



 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO