Eveniment

Producătorul de utilaje agricole Maschio Gaspardo a avut afaceri de 460 mil. euro în 2022, plus 19%

Producătorul de utilaje agricole Maschio Gaspardo a avut...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

26.04.2023, 16:30 265

Maschio Gaspardo S.p.A., producător de utilaje agricole care are opt fabrici, inclusiv una în România, a avut în 2022 o cifră de afaceri consolidată de 460 de milioane de euro, în creştere cu 19% faţă de rezultatul din 2021. Această tendinţă se datorează unei creşteri de 11% în Europa şi de 27% pe piaţa din afara UE.

„Suntem foarte mulţumiţi de rezultatele economice obţinute, rezultatul unei strategii precise, pe care o planificăm de ceva timp. Compania se află astăzi în condiţii financiare şi economice foarte solide  şi se pregăteşte, tot prin achiziţii ulterioare, să profite de oportunităţile pieţei de utilaje agricole, pe care o privim cu interes în fiecare zi”, a spus Luigi De Puppi, CEO al grupului.

Grupul Maschio Gaspardo are 2.325 de angajaţi în întreaga lume, în 8 fabrici de producţie, dintre care 3 sunt în străinătate - China, India şi România - şi în 13 sucursale comerciale (Italia, Franţa, Spania, Germania, Polonia, Ucraina, Turcia, Rusia, America de Nord, Marea Britanie, China, India şi România).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO