Companii

Maschio Gaspardo, cel mai mare producător de utilaje agricole din România, estimează o cifră de afaceri de 70 de milioane de euro în 2022

Maschio Gaspardo a primit la Chişineu-Criş vizita lui Alfredo Durante Mangoni, ambasadorul Italiei în România (primul din stânga).

Maschio Gaspardo a primit la Chişineu-Criş vizita lui Alfredo Durante Mangoni, ambasadorul Italiei în România (primul din stânga).

Autor: Florentina Niţu

03.05.2022, 00:04 280

Grupul italian Maschio Gaspardo, care produce utilaje agricole local în fabrica de la Chişineu-Criş, jud. Arad, estimează o cifră de afaceri de 70 de milioane de euro în 2022, după ce şi-a mărit capacitatea de producţie cu 20% anul trecut, potrivit lui Mirco Maschio, preşedintele grupului Maschio Gaspardo, în discuţiile avute joi, 28 aprilie, cu Alfredo Durante Mangoni, ambasadorul Italiei în România.

„Este o onoare pentru Maschio Gaspardo să primim la Chişineu-Criş vizita Excelenţei Sale Alfredo Durante Mangoni, Ambasadorul Italiei în România. Am avut po­si­bilitatea să arătăm oaspeţilor investiţiile făcute în România începând din 2003, în urma cărora s-a dezvoltat o fabrică cu peste 400 de angajaţi, cu o cifră de afaceri prevăzută pentru anul în curs de 70 de milioane de euro“, a declarat Mirco Maschio, preşedintele grupului Maschio Gaspardo.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO