Eveniment

Primul magazin BenVenuti in Ardeal

09.06.2004, 00:00 49

Firma Promeridian SRL din Timisoara intentioneaza sa dezvolte o retea de magazine BenVenuti, marca prezenta in Italia, in care sa comercializeze produse de lux - incaltaminte, marochinarie si articole vestimentare.
Prima veriga a viitorului lant de magazine BenVenuti se va realiza la Baia Mare. "Am ales orasul Baia Mare ca locatie pentru primul magazin BenVenuti pe baza unui studiu de piata ce a reliefat potentialul economic al acestei zone", a declarat Adrian Cazu, director magazine la Promeridian. Magazinul BenVenuti din Baia Mare reprezinta o investitie de circa 100.000 de euro, la care se adauga stocul de marfa in valoare de cateva miliarde de lei. Magazinul va comercializa atat produse marca BenVenuti, dar si ale altor producatori precum Claudio Nardi, Pierre Cardin si Sergio Tachini. Adrian Cazu, a mai spus ca strategia de dezvoltare a retelei de magazine vizeaza marile orase din Romania, astfel inncat pina la sfarsitul anului vor fi 5 magazine si in doi ani 30 de magazine in toata tara. El a precizat ca, al doilea magazin BenVenuti va fi deschis in mai putin de doua saptamani, la Satu Mare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO