Eveniment

Prefectura Capitalei mută sediul paşapoartelor

Foto Cristina Nichituş

Autor: Bogdan Alecu

05.06.2013, 20:44 1374

Persoanele care doresc eliberarea unui paşaport nou nu vor mai fi nevoite să meargă în vechiul sediu al Serviciului de Paşapoarte din str. N. Iorga, ci vor avea posibilitatea de a depune actele necesare inclusiv la sediile locale ale Evidenţei Populaţiei din fiecare sector, unde sunt eliberate în prezent cărţile de identitate.

„În scopul îmbunătăţirii condiţiilor de lucru cu publicul şi asigurării unor condiţii adecvate activităţii de eliberare a paşapoartelor simple, în următoarea perioadă, activitatea de lucru cu publicul a Serviciului comunitar pentru eliberarea şi evidenţa paşapoartelor simple se va muta din Str. Nicolae Iorga nr. 27 sector 1 în şos. Pipera nr. 49 sector 2, în clădirea Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV). De asemenea, se vor deschide puncte de lucru la nivelul sectoarelor 1-6 ale municipiului Bucureşti”, a spus Alexandru-Petru Lisievici-Brezeanu, directorul cancelariei Prefecturii Capitalei.

Deschiderea noilor puncte de lucru de la nivelul sectoarelor 1-6 se va face în funcţie de operaţionalizarea lor, întrucât sunt necesare lucrări de amenajare a spaţiilor şi de conectare la reţeaua voce-date, potrivit Prefecturii Capitalei. Astfel nu toate sediile ale Serviciului de Evidenţă a Populaţiei vor dispune şi de serviciul paşapoarte. Serviciul public comunitar pentru eliberarea şi evidenţa paşapoartelor simple va continua să funcţioneze în sediul din str. Nicolae Iorga nr. 27, sector 1, fiind relocată doar activitatea de lucru cu publicul.

Acest articol a apărut în ediţia tiparită a Ziarului Financiar din data de 06.06.2013

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO