Eveniment

Pasajul Basarab: Luni se deschide total circulaţia, dar sub, nu pe el

Pasajul Basarab: Luni se deschide total circulaţia, dar sub, nu pe el

Autor: Maria MANOLIU

09.04.2011, 13:25 221

De luni, întrega circulaţie de sub Pasajul Basarab va firedeschisă traficului, scrie Gândul. Afirmaţia îi aparţine primarului general al Capitalei,Sorin Oprescu. Aflat din nou în vizită de lucru la Pasajul Basarab,Sorin Oprescu a declarat: "Deocamdată, luni, dăm drumul la toatăcirculaţia de sub pasaj. Pe tot traseul de sub pod se poatecircula. Gara Basarab este accesibilă şi, mai mult decât atât, maieliberăm şi din intersecţia Plevnei-Giuleşti".

În privinţa finalizării lucrărilor la Pasajul Basarb, primarulgeneral n-a putut să avanseze un termen, deşi iniţial acesta fusesestabilit la sfârşitul lunii martie: "Când se termină tramvaiul, cătramvaiul era problema, nu nebunia cu senzorii, care se pot montaîntr-o nopate. Pasajul va fi deschis traficului când e gatatramvaiul şi va fi încărcat cu toată sarcina, adică şi tramvai şiîncărcătură şi tot. A doua zi, pe cuvântul meu, i-am dat drumul. Şieu am aceiaşi aşteptare".

La ultima vizită la Pasajul Basarab, făcută în urmă cu douăsăptămâni, primarul Oprescu a anunţat că noua construcţie va fiinaugurată după ce se vor monta şinele de tramvai şi podul va fiîncărcat la capacitate maximă cu maşini, camioane şi tramvaie.Despre istoria poduluiBasarab citiţi mai multe pe www.gandul.info.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO