Eveniment

(P) Grupul Leier: „Şansa ieşirii dintr-un blocaj este să cauţi o soluţie! Piaţa construcţiilor este adaptabilă!”

(P) Grupul Leier: „Şansa ieşirii dintr-un blocaj este...

Autor: Publicitate

20.06.2023, 08:00 1742

Grupul Leier, unul dintre cei mai mari jucători din industria materialelor de construcţii din România, derulează în prezent o campanie „Ţais” la nivel naţional, scăzând preţurile materialelor din portofoliul său până la jumatate din preţul practicat, cu scopul deblocării lucrărilor de construcţie.

Nevoia omului de a avea un acoperiş deasupra capului este una foarte veche şi în acelaşi timp oricând actuală. De la dorinţa de a avea o locuinţă şi până la dobândirea ei, procesul este unul complex şi implică un lanţ lung de acţiuni, evenimente, muncă, timp, răbdare şi nu numai.

Evoluţia întregului context social şi economic din ultima perioadă şi până în prima parte a anului 2023, a facut ca 1 metru pătrat locuibil să aibă un preţ de vânzare care înglobează cele mai mari costuri care au existat vreodată cu materialele, manopera, prestatorii serviciilor de dezvoltare imobiliară, finanţatorii, utilităţile şi alte servicii.

Leier, cu tradiţia şi experienţa sa de producător a unei game foarte variate de materiale de construcţii, analizând din toate punctele de vedere cele mai sus prezentate, a concluzionat că cererea şi oferta nu mai sunt în echilibru. Practic, toţi cei implicaţi în domeniul construcţiilor rezidenţiale, am constatat în ultimele luni, un blocaj aproape total. Fiind un grup puternic, dinamic, responsabil şi receptiv la nevoile clienţilor săi, Leier derulează pe parcursul lunii Iunie o campanie promoţională la nivel naţional, coborând preţurile de vânzare a materialelor de construcţie din portofoliu până “la jumatate”din preţul practicat.

”În considerabilul nostru efort financiar de susţinere a acestei campanii, suntem sprijiniţi şi de preţurile în scădere ale celor mai importante componente ale costurilor noastre de fabricaţie, precum sunt gazele naturale şi curentul electric. În trecut, tot acestea, prin creşterea exacerbată, au generat creşterea preţurilor la materialele de construcţii. Mulţumim tuturor celor care sunt alaturi de noi! Suntem încrezători că acţiunea Leier aduce întregii pieţe, dar şi nouă, tuturor, optimismul şi încrederea că vom putea cu toţii să ne continuăm activitatea şi proiectele, astfel încât să ne îndeplinim dorinţele.” a declarat managementul Grupului Leier, format din Thomas Ebner - CEO Leier România, Adrian Mînzat – Manager General Leier Iaşi, Cristian Suciu – Director General Leier Rom.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO