Eveniment

Noul program de vizită din spitalele de stat: 15:00 – 20:00 în cursul săptămânii, 10:00 – 20:00 în weekend

Noul program de vizită din spitalele de stat: 15:00 –...

Autor: Ioana David

10.01.2013, 15:52 584

Ministerul Sănătăţii a reglementat din luna decembrie programul de vizită din spitale, care a fost extins, stabilindu-se totodată şI numărul maxim de persoane în vizită care se pot afla într-un salon.

„Conform documentului, programul de vizită al aparţinătorilor pacienţilor internaţi în unităţile sanitare publice se realizează de luni până vineri în intervalul orar 15,00 - 20,00, iar în zilele de sâmbătă şi duminică programul de vizită se realizează între orele 10,00 - 20,00. Numărul de vizitatori pentru un pacient internat într-un salon cu mai mult de 3 paturi nu poate fi mai mare de 3 persoane şi pot fi vizitaţi maximum 2 pacienţi în acelaşi timp”, a anunţat astăzi Ministerul Sănătăţii.

Instituţia mai arată că vizitarea pacienţilor în secţiile/compartimentele de terapie intensivă este permisă zilnic doar membrilor familiei, respectiv părinţi, copii, surori/fraţi, cu condiţia ca vizita să se facă individual sau cel mult două persoane, cu respectarea procedurilor interne.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO