Eveniment

Monica Niculescu şi Vania King s-au calificat în optimile turneului de la US Open

Monica Niculescu şi Vania King s-au calificat în...

Autor: Andrei Pal

03.09.2016, 19:47 81

Partida a durat o oră şi 19 minute. Primul set, deşi a început echilibrat, a fost câştigat de perechea româno-americană, care a reuşit break-ul în game-ul cinci, la scor 2-2. Până în ultimul game al setului, niciuna dintre perechi nu a mai făcut greşeli la serviciu. În final, Vania King şi Monica Niculescu s-au impus, scor 6-3, după un nou break.

Actul secund a fost, practic, unul fără istoric. Favoritele numărul 10 au început puternic, conducând rapid cu scorul de 3-0, scor la care surorile Kichenok au reuşit să-şi câştige primul serviciu. În final, după un nou break în penultimul game, perechea româno-americană a câştigat şi setul doi, scor 6-1.

În turul următor, Vania King şi Monica Niculescu vor întâlni perechea rusă Ekaterina Makarova/Elena Vesnina. Pentru accederea în optimi, King şi Niculescu vor încasa un cec în valoare de 40,000 de dolari şi 240 de puncte WTA.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO