Eveniment

Mircea Dinescu a fost rănit într-un accident de circulaţie. A intrat cu BMW-ul într-un copac la o viteză de 100 kilometri la oră

Mircea Dinescu a fost rănit într-un accident de circulaţie

Autor: Mediafax

29.06.2011, 13:15 3479

Poetul Mircea Dinescu a fost rănit uşor într-un accident decirculaţie petrecut miercuri la prânz, în localitatea Drăghiceni,judeţul Olt, în timp ce se îndrepta către Bucureşti dinspre Cetate,maşina pe care o conducea fiind complet distrusă.

Dinescu a declarat pentru Mediafax că maşina sa, un SUV BMW,avea nişte probleme tehnice, iar el intenţiona să o repare odatăajuns la Bucureşti.

"Aveam vreo două becuri aprinse în bord, semn că erau cevaprobleme. Nu le-am neglijat, aveam de gând să rezolv totul laBucureşti, însă nu am mai reuşit să ajung", a declarat Dinescu,miercuri la prânz.

Poetul a povestit că la un moment dat pe drum, în timp ce aveapuţin peste 100 de kilometri la oră, una dintre roţi i s-a blocat,maşina ieşind de pe şosea şi izbindu-se de un copac.

"Din fericire nu era aglomerat, iar din sensul opus nu veneanimeni. M-am izbit de un pom de pe marginea drumului, iar maşina afost complet distrusă. Eu am scăpat doar cu câteva julituri, decinu s-a întâmplat, slavă Domnului, nimic grav", a declaratDinescu.

El a mai spus că a fost testat de poliţişti pentru alcoolemie,rezultatele indicând că nu a băut absolut nimic, la momentultransmiterii acestei ştiri el declarând că se află "într-un cabinetmedical pentru a-i fi îngrijite rănile minore".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO