Eveniment

Judeţul Vrancea se află în stare de alertă de luni la 12:00 până marţi la 14:00

Autor: Mediafax

12.02.2012, 18:53 82

Starea de alertă în judeţul Vrancea a fost aprobată începând de luni, ora 12.00 până marţi, la ora 14.00, urmând ca apoi să se analizeze dacă această măsură trebuie sau nu menţinută, a declarat, duminică, purtătorul de cuvânt al MAI, Marius Militaru.

Marius Militaru a precizat că situaţia de urgenţă nu este o procedură care să fie declarată printr-un act administrativ.
Purtătorul de cuvânt al MAI a menţionat că s-a aprobat cererea pentru declararea stării de alertă în judeţul Vrancea.

"S-a cerut din Vrancea (starea de alertă - n.r.), a fost aprobată starea de alertă de mâine (luni - n.r.) de la 12.00 până marţi la 14.00. După aceea vom analiza dacă va mai fi nevoie să o menţinem", a spus Militaru.
În acest interval cât este declarată starea de alertă este vorba doar de aplicarea măsurilor de management pentru situaţii de urgenţă, activat în mod procedural şi pe etape.
Pe timpul stării de alertă se pot lua orice măsuri pentru înlăturarea cazului de forţă majoră.

"În acest interval cât este declarată starea de alertă în Vrancea nu se presupune restrângerea vreunui drept constituţional. Vorbim doar de managementul pentru situaţii de urgenţă, activat în mod procedural şi pe etape', a precizat Marius Militaru.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO