Eveniment

Jucătorii încep să fugă de FC Timişoara: Sepsi cere instanţei rezilierea contractului cu clubul

Jucătorii încep să fugă de FC Timişoara: Sepsi cere instanţei rezilierea contractului cu clubul

Autor: Lucia Efrim - Mediafax

01.06.2011, 11:04 455

Jucătorul Laszlo Sepsi a deschis o acţiune în faţa instanţelorde dreptul muncii împotriva clubului de fotbal FC Timişoara, pentruîncetarea contractului, dupa ce gruparea nu şi-a îndeplinitobligaţiile financiare stabilite in contract, demersul constituindo premieră în lumea fotbalului, informează Mediafax.

Demersul vine după ce Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor(CSL) din cadrul Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) a refuzat săpronunţe o hotărâre în acest caz, deşi aceasta fusese programatăpentru 3 mai 2011.

Firma de avocatură Chiuariu & Asociaţii se adreseazăinstanţei de dreptul muncii în cazul Sepsi împotriva FC Timişoara,pentru rezilierea contractului, după ce Comisia pentru SoluţionareaLitigiilor din LPF refuză "în mod nejustificat" să ia odecizie.

Laszlo Sepsi a depus la sfârşitul anului trecut o plângere laCSL din cadrul LPF pentru a îşi recupera drepturile financiareneachitate de către club.

Până în prezent, clubul de fotbal îi datorează lui Sepsi maimult de jumătate din obligaţiile financiare pentru anulcompetiţional 2010 - 2011, după ce a plătit cu întârzieri foartemari sumele restante din trecut.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO