Jucătorii încep să fugă de FC Timişoara: Sepsi cere instanţei rezilierea contractului cu clubul

Autor: Lucia Efrim - Mediafax 01.06.2011

Jucătorul Laszlo Sepsi a deschis o acţiune în faţa instanţelor de dreptul muncii împotriva clubului de fotbal FC Timişoara, pentru încetarea contractului, dupa ce gruparea nu şi-a îndeplinit obligaţiile financiare stabilite in contract, demersul constituind o premieră în lumea fotbalului, informează Mediafax.

Demersul vine după ce Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor (CSL) din cadrul Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) a refuzat să pronunţe o hotărâre în acest caz, deşi aceasta fusese programată pentru 3 mai 2011.

Firma de avocatură Chiuariu & Asociaţii se adresează instanţei de dreptul muncii în cazul Sepsi împotriva FC Timişoara, pentru rezilierea contractului, după ce Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor din LPF refuză "în mod nejustificat" să ia o decizie.

Laszlo Sepsi a depus la sfârşitul anului trecut o plângere la CSL din cadrul LPF pentru a îşi recupera drepturile financiare neachitate de către club.

Până în prezent, clubul de fotbal îi datorează lui Sepsi mai mult de jumătate din obligaţiile financiare pentru anul competiţional 2010 - 2011, după ce a plătit cu întârzieri foarte mari sumele restante din trecut.