Eveniment

Jocul României, văzut dintr-o altă perspectivă. Reacţie dură: "Nu jucătorii sunt depăşiţi, ci selecţionerul. Trebuie tras la răspundere!"

Jocul României, văzut dintr-o altă perspectivă....

Autor: Pro Sport

17.06.2016, 14:21 3982

Ionel Ganea vede din altă perspectivă problemele din jocul României de la meciul cu Elveţia. Fostul mare internaţional român susţine că nu calitatea jucătorilor a făcut diferenţa, ci selecţionerul.

Ionel Ganea nu se fereşte să spună ce gândeşte. Fostul mare atacant susţine că principala problemă a României la EURO 2016 este selecţionerul Anghel Iordănescu, despre care spune că a rămas în urmă cu noutăţile din fotbal. Ganea critică faptul că nu avem o strategie şi este de părere că am fi putut scoate mai mult din meciurile cu Franţa şi Elveţia, dacă pe bancă aveam alt selecţioner.

"Este puţin depăşit, se vede că a lipsit mulţi ani din fotbal. Nu numai eu mă aşteptam să-i vedem pe Sânmărtean şi Stanciu, ci toată lumea. Dar, din păcate, toată lumea îşi caută alibiuri. Keşeru nu prea a avut mingi. Trebuia să ne punem semne de întrebare că n-am marcat în atâtea meciuri în preliminarii. Din păcate, niciunul dintre antrenori nu a observat acest lucru.

Citiţi continuarea pe ProSport

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO